Close

Zavazujeme se, že s veškerými osobními údaji, které nám poskytnete budeme nakládat v souladu s platným zákonem. 

Přehled informací o nakládání s osobními údaji

Správce osobních údajů

Pro e-shop My Secret je správcem osobních údajů Jitka Kopecká, Topolská 752, 53705 Chrudim

Kontakt na správce:

Jitka Kopecká

Telefon: +420 777 207 202

E-mail: info@my-secret.cz

Účely zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • vyřízení objednávky
  • vyřízení reklamace
  • zodpovězení vašich dotazů
  • cílené nabídky našeho zboží
  • marketingové akce

Rozsah zpracovávaných údajů

Abychom vám mohli nabídnout ty nejlepší služby, zpracováváme tyto údaje:

  • Jméno, příjmení, oslovení
  • Pohlaví
  • Doručovací adresu
  • Fakturační adresu
  • Telefonní číslo
  • E-mailovou adresu
  • Historii nákupů
  • Historii navštívených stránek na webu

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje nepředáváme žádnému subjektu, který není nezbytně důležitý pro vyřízení objednávky a pro poskytnutí nejlepších možných zkušeností s naším obchodem. Data našich zákazníků jsou pro nás velmi důležitá, proto je neprodáváme ani jinak nezneužíváme.

Vaše data předávaná za účelem vyřízení objednávky:

InTime - Jméno, příjmení, doručovací adresa, telefonní číslo, e-mail

Zásilkovna - Jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail

Abychom vám poskytovali tu nejlepší zkušenost na našem webu, ukládáme cookies. Tam kde není zpracování cookies nezbytně nutné pro správné fungování našich služeb, můžete odmítnout jejich zpracování a to nastavením svého prohlížeče.

Doba uložení osobních údajů

Účel zpracování Doba uložení

Vyřízení objednávky 3 roky od vystavení daňového dokladu

Vyřízení reklamace 1 rok od ukončení reklamačního řízení

Cílená reklama Data jsou odstraněna ze zasílání reklamních sdělení ihned po odhlášení

Vaše práva

Je pro nás důležité, abyste měli přehled jaké vaše osobní údaje zpracováváme a jak s nimi nakládáme a máte právo to vědět. Proto se na nás neváhejte kdykoliv obrátit a vašimi dotazy a potřebami. Máte právo si vyžádat:

  • Opis osobních údajů - napište nám na info@my-secret.cz a my vám pošleme data, která o vás máme.
  • Opravu osobních údajů - pokud se ve vašich datech cokoliv změnilo, napište nám, rádi je opravíme.
  • Výmaz osobních údajů - nepřejete si nadále, abychom vaše data uchovávali? Není problém, napište nám a my vymažeme veškerá vaše data dle platné legislativy.
  • Odvolat souhlas - máte právo kdykoliv odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, buď odhlášením z odběru našich novinek, nebo nám napište na info@my-secret.cz.
  • Podat stížnost - pokud se domníváte, že jsme vaše osobní údaje zneužili, máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů. Nicméně pevně věříme tomu, že pokud budete mít jakékoli obavy nebo dotazy, vše vyřešíme společně k vaší spokojenosti.


Close